Opplevelser skaper samhold

Med dette i tankene inviterer Kos & Kaos, i samarbeid med Drøbak Invest AS / v Dante og The Lynn & Charles Schusterman Foundation til vinterens store sammenkomst på  Ilsetra, HafjellToppen ved Lillehammer. Etter et vellykket arrangement siste år i Lofoten, møtes vi nå i den vakre norske fjellheimen, med unike muligheter for skiturer, skirenn, herlig mat, fest ut i vinternatten, interessante foredrag og samtaler, kos, kaos og hygge.

Ilsetra, Hafjelltoppen​
7 - 9. feb 2020

LYST TIL Å BLI MED?
Legg til mailen din her, så tar vi kontakt

(Det er plass til kun 70, så meld deg på snarest)

Kos og Kaos på Hafjell - Program

Vår oppgave, siden vi startet i 2016 har vært å samle unge voksne med jødisk tilhørighet, for å skape nettverk og bygge felleskap. Det er dermed en stor glede å kunne invitere deg i alderen 25-45 (Ikke-jødiske partnere er også velkomne) til en helg på Ilsetra midt i beste skisesong på et av Norges vakreste steder, Hafjelltoppen.  Vi arrangerer felles skiturer på de åpne vidder krydret med litt rebus løp,  bading i oppvarmet utendørsbasseng. Kos rundt peisen med “whiskeytasting” og foredrag fra et av Israel’s hippeste destillerier av whiskey. Det vil også bli gjeste foredragsholdere fra Israel’s “start up nation”, med tanke på å skape et platform for å bygge bus

Som alltid på Kos & Kaos, vil det bli interessante samtaler og debatter om temaer som angår oss. Dette kan være hva som helst av ting man har på hjertet, et interessant felt man jobber med, business, innovasjon eller spørsmål innen identitet og religion, samt kreative kunstneriske øyeblikk. Har du lyst å bidra er vi åpne for alle forslag.  

* Har du lyst å ta med barna dine er de hjertelig velkommen. Barn under 5 år betaler du 150kr for hele helgen. Barn til 12 år betaler halv pris.

Ilsetra, Hafjelltoppen, Norge

Ilsetra er et hotell som ligger på toppen av Hafjell, omringet av fantastisk natur med flotte turmuligheter. Det er et trivelig hotell i laftetømmer med rom/leiligheter med plass til 1-4 personer. Utendørs svømmebasseng med steam- og tørrbadstu. Hotellet har Hafjell alpinanlegg som nærmeste nabo, og kilometer lange langrennsløyper rett utenfor dørstokken. 

 

Previous
Next

Om Kos & Kaos

Vi har som mål å samle unge voksne fagfolk (25 -45)  med jødisk bakgrunn eller tilhørighet fra hele Skandinavia. Kos & Kaos er for absolutt alle som ønsker å utvide sitt nettverk gjennom opplevelser, hygge og samtale. Vi har alle spennende historier å dele og vi gjør oss mange tanker om fremtiden både som jøder og verdensborgere. Med fokus på  innovasjon som utfordrer konvensjonell tenkning, identifiseres nye former for kreativitet, som setter i gang samtaler om ønskelig fremtid for verden, samt jødisk liv og identitet.

Kos & kaos (tidligere Kos & Kunnskap) startet noen år tilbake  i Oslo med årlige weekend-seminarer på Hytta i Bærum. I 2016 tok Jonas Kahn, Andrea Wiulenski og Louise Kahn over for å fortsette tradisjonen, og gjennom flere vellykkete arrangementer har Kos og Kaos siden samlet over 100 deltagere til  seminarer og sammenkomster. Kos & Kaos organiserer unike sammenkomster designet for å katalysere dialog, kreativ tenkning om jødisk identitet, kultur, samfunn og politikk.  Det kombineres foredrag, kulinariske opplevelser, musikk og hygge.  Blant foredragsholdere har  Mosab Yousef (The son of Hamas), Rabbi Micha Odenheimer, TV 2 redaktør Gerhard Helskog og mange flere vært innom.  Initiativet er støttet av The Charles & Lynn Schusterman foundation.

Pris & Logistikk

Det er enkelt å komme seg til Hafjell, med buss bil eller tog til Lillehammer. Mere informasjon vil komme etterhvert. 

Ilsetra Hotel har nydelige leiligheter med plass til 2 – 4 personer. Da noen kommer i par og andre alene, har vi i år satt opp en pris per person på  3000 kr for hele helgen. Prisen inkluderer hotel rom. Fredag: Shabbath middag. Lørdag: frokost, lunsj og fest middag og Søndag: brunsj. pluss masse gøy aktivitet, foredrag og kvelds opplegg.

 

For spørsmål og annet kontakt oss her: