Tidligere Arrangementer


SKI WEEKEND
ILSETRA, HAFJELL - FEB. 2020

Vi samlet rundt 45 voksne og 20 barn til en uforglemmelig weekend på Ilsetra Hotel på Hafjell. Fredag hadde vi en koselig vinkveld med Nati Aviv som hadde tatt med seg forskjellig vin fra Israel’s beste vin gårder. Etterfulgt av lørdag kveld med foredrag fra Jonathan Leman fra Expo i Sverige om høyre ekstremisme. 

jødebor 2.0
milk & honey

Bjørnehuset, oslo - Nov. 2019

Jødebord har vært en tradisjon som startet for noen år tilbake av Alex Levi, Charlotte Kahn, Esther Buckmann og Ted Aspelund. I år var vi så heldige og kunne fortsette kvelden på det utrolige hyggelige stedet Bjørnehuset på St. Hans haugen. Vi var nesten 60 mennesker fra alderen 25-45. Var topp stemning, deilig mat fra kokken vår Øistein og nydelig Kosher vin. Vi hadde også fått med oss gin og whiskey fra det hippe Tel Aviv distilleriet Milk and honey og vi lagde gode Tel Aviv inspirerte cocktailer. Vi hadde også en morsom Kahoot som tok ganske av ! Tusen takk til alle som kom! 

THE BIG DIP
Kos & KAos goes fishing

Nusfjord, Lofoten - Mars. 2019

Helgen 14.3 -17.3 møttes en gjeng med svenskere og nordmenn i Bodø og tok den lange turen til Nusfjord, Lofoten. Der ventet et fantastisk sted, Nusfjord Arctic Hotel, mellom fjellene ut mot havet. Kos og Kaos i sammarbeid med Drøbak AS  og The Charles and Lynn Schustermann Foundation, organiserte en av årets desidert flotteste turer. Det ble lange fisketurer, en tonn med fersk torsk, Shabath middag under nordlyset, stamp-bad med jødisk allsang, 50 flasker kosher vin, mye kos og litt kaos. Dette var starten på Kos og Kaos store Skandinavia take over… Håper dette skal gå etter planen. Mere nyheter etter hvert. Takk til alle som bidro for en genial tur. 
Start video

Channukah Kveld med
Alma Reisel

DES. 2018

En fantastisk hyggelig og viktig Channuka aften med Alma Reisel som kom å fortalte om hennes arbeid med Keshet UK. En jødisk menighet for LGTB+ i London. Det ble servert deilig mat av kokken Øisten og stemningen var topp. 

Kos & Kaos SKIDAG
MARS. 2018

Skidag for barn og voksne hjemme hos kokken vår Øistein. I sammarbeid med den Israelske ambassaden i Oslo, hadde vi utrolige spennende gjester fra Israel’s arabiske sektor som kom å fortalte om livet i Israel. Gjestene var: Yonathan Elkhoury, Mohammad Kabiya, og Madlene Khashan. Før foredraget var det uteaktivitet for barna i snøen og under foredraget ble det servert suppe mens barna hadde eget lekerom med barnevakter. Over 100 barn og voksne var med og det var knall stemning. 

EN KVELD MED KOS OG KAOS
Nov. 2017

Den 16 . november møttes omtrent 45 unge voksne til deilig middag og svært interresant foredrag av den Israelske talsmannen for utenriks departementet Yigal Palmor. Det var hyggelig stemning og gode samtaler. Tusen takk til alle som kom og håper på å se dere snart igjen. God Hanuka 

Kos & Kunnskap Seminar
Sept. 2016

To dagers seminar med mye god mat (av kokken Øistein Abrahamsen) og interessante foredrag. Omtrent 60 personer sov over på Hytta i Bærum Fredag til Lørdag. Det var spennende foredrag fra Rabiner Micha Odenheimer (Tevel Bzedeq), Hagai Kimmelman (Gesher), Gerhard Helskog (TV2 Norge), Dan Poraz (Israel’s Ambassade i Norge) og Zeev Yanai (Israel’s Foreign Affairs). 

Kos & Kunnskap SKIDAG
MARS. 2017

Skidag for barn og voksne med grilling og kult opplegg for barna og veldig spennende foredrag / samtale med Mosab Hassan Yousef forfatter av selvbiografien “Son of Hamas” , en best seller i følge “New York times og protaginisten i Sundance Award Winning dokumentary “The green prince”. Over 100 barn og voksne var med og det var knall stemning.